WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Foto: Shutterstock
06.09.2018. cars

U čemu je razlika?

Sa dodatnim znanjem o ove četiri bazične namirnice, možete poboljšati svoju ishranu.

CRVENO I BELO MESO

Crveno meso su uglavnom mišićna vlakna koja se sporo grče, koja su na delu prilikom dugotrajnih aktivnosti kao što je šetanje po kokošinjcu i razmišljanje da li je to stvarno sve što život ima da ponudi. Belo meso je sastavljeno od mišićnih vlakana koja se brzo grče, koja dobro dođu kod iznenadnih eksplozivnih aktivnosti. Za razliku od sporih mišića, brzi ne skladište masti i zbog toga belo meso ima upola manje masti od crvenog.

PŠENIČNI HLEB I HLEB OD MEŠANOG BRAŠNA

Znate li da je beli hleb prehrambena greška? Dakle, zgrabite crni. Ali oprezno! Ono što vam ustvari treba je integralni hleb koji ima mnogo vlakana jer je napravljen od celog zrna pšenice- od semena, endosperma i omotača. Na etiketi mora da piše "od celog zrna" i osnovni sastojak mora da bude integralno pšenično brašno. Hleb koji nosi oznaku "crni hleb" napravljen je od mešavine pšeničnog brašna. Možete da potražite i raženi hleb koji ima više minerala.

BELA I SMEĐA JAJA


U unutrašnjem sastavu se razlikuju. Zbog toga ovu lekciju možemo da usmerimo ka više socijalnom okviru. Jaja sa belom ljuskom nose kokoške sa belim perjem, a koke sa smeđim perjem nas snabdevaju smeđim jajima. Po ukusu ili prehrambenim vrednostima bela i smeđa jaja se međusobno ne razlikuju.

TRADICIONALNE, INSTANT I REZANE OVSENE PAHULJICE


Tradicionalne ovsene pahuljice su napravljene od oljuštenog ovsa koji se izvalja u pahuljice. Ako volite kuvane, onda će vam biti potrebno nekih 5 minuta da budu gotove. Instant (1 minut) su od valjanog i nerezanog ovsa, da bi se brže kuvale. Rezane posebnim čeličnim nožem napravljene su od oljuštenog ovsa koji je samo narezan, ali nije valjan. Ove poslednje su slasnog i punog ukusa, ali treba da se namoče inače ćete ih grickati čitavu večnost. Da bi bile kuvane potrebno je pola sata.

Zdroj: https://www.menshealth.rs/

Návrat na Magazín

Přihlaste se, abyste mohli vložit komentář.