WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: https://www.muskimagazin.rs

Da li vrela akcija u krevetu može da zameni trening

Mnogi tvre da je seks najbolji trening, ali da li je to zaista tačno?

Svi smo svesni činjenice da seks nije lak poduhvat i da smo posle akcije umorni i izmoreni. Naravno, ovaj osećaj nam prija i čini da se osećamo prijatno i opušteno, ali da li seks može biti zamena za trening? Mnogi mile da može jer umor i znoj to jasno dokazuju, dok drugi tvrde da je trening jedna stvar, a seks druga.

Mi smo hteli da dođemo do odgovora i uspeli smo zahvaljući naučnim studijama koja su se pozabavila ovim pitanjem.

Naučnici su testirali veliki broj muškarca i žena i hteli su da utvrde da li seks dovodi do telesnih promena kao što to radi trening i da li seks može da ga zameni. Posle mnogobrojnih ispitivanja, naučnici su zaključili da može i da seks troši veliki broj kalorija.

Ako upražnjavate seks, onda ćete u periodu od jednog minuta gubiti o oko 4-5 kalorija, što znači da ćete za sat vremena potrošiti oko 300 kalorija. Ipak, naučnici kažu da se seks ne može smatrati treningom iz prostog razloga jer ne utiče na muskulaturu i povećanje mišićne mase.

Seks je najpribližniji kardio treningu, jer pokreće veliki deo mišića, ubrzava srčani rad i dovodi do pojačanog trošenja kalorija, pa ako ste neko ko mrzi kardio treninge, onda je seks odlična zamena. Međutim, ako hoćete da poradite na masi, definiciji i fizičkom izgledu, onda je trening u teretani neizbežan.

Source: https://www.muskimagazin.rs

Back to Magazine index

Sign in to post comments.