WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: http://player.hu

Ez a módszer segít C. Ronaldónak 33 évesen is brutálisan jó formában maradni

Mindig elmondjuk, hogy lehet őt szeretni vagy éppen utálni, azt viszont mindenképpen el kell ismerni, hogy kiváló sportoló, abszolút profi mentalitással. Ez a profizmus pedig nemcsak a pályán, hanem azon kívül is megmutatkozik.

És éppen ez a maximalizmus, motiváció és eltökéltség kell ahhoz, hogy valaki 33 évesen is olyan felsőtestet tudjon mutogatni egy-egy gól után, mint amilyet ő szokott. Az persze más kérdés, hogy ízléses dolog-e gólöröm közben eldobni a mezt és szuperhős pózba vágni magad. Akár annak tartod, akár nem, érdemes megvizsgálni, hogyan edz Cé. Valamit ugyanis jól csinál, hiszen a teste alapján inkább néznénk úszóolimpikonnak, semmint focistának.

És ha már az úszást emlegettük, nem is járunk messze az igazságtól. A Daily Mail beszámolója szerint éppen a vízben keresendő a futballista csúcsformájának titka. A meccsek után ugyanis rendszeresen úszik otthon a saját medencéjében, utána pedig vízterápia segítségével regenerálódik, nagynyomású vízsugárral masszíroztatja az izmait, illetve krioterápiás kamrában hűsöl.

Még 2013-ban vett magának egy hidegkamrát, miután hallott róla, hogy Frank Ribérynek használt. A -200 Celsius-fok körüli hideget csupán 2-3 percig lehet kibírni, ám ennyi idő alatt is hihetetlen mértékben képes elősegíteni a regenerációt.

Az persze önmagában nem elég, ha valaki rendelkezik otthon saját medencével és 20 millió forintos hidegkamrával, hiszen ezt sok labdarúgó megengedheti magának. Ronaldót az elhivatottsága különbözteti meg a többiektől. Ő ugyanis képes arra, hogy egy BL-meccs és egy fárasztó repülőút után akár hajnali 3-kor is egy jégfürdőt vegyen ahelyett, hogy a csapattársaihoz hasonlóan lefeküdne aludni.

A víz és a hideg előnyeinek kihasználása mellett Cé természetesen minden nap keményen edz. Vagy a Real Madrid központjában, vagy otthon a saját konditermében. Egy időben állítólag komoly gondot okozott a Real stábjának, hogy Ronaldo olyan megszállottan edzett, hogy az már inkább hátráltatta a teljesítményét, semmint javította volna. Olyan pletykákat is hallani lehetett, hogy naponta 5000 felülést végez, hogy kockás hasa legyen, ezen ő maga viszont csak nevetett egy Marcának adott interjúban.

Elvégre ő is tisztában van vele, hogy a pihenés legalább olyan fontos, mint az edzés. Na meg persze az étkezés. Ami azt illeti, Cé kerüli a túl zsíros és cukros ételeket, mint ahogyan az alkoholt is. Az sem mindegy persze, hogy mikor eszik. A többi focistához hasonlóan igyekszik a meccsek után bevinni a fontos tápanyagokat, ám a csapattársakkal ellentétben a kaja után ő nem hazamegy, hanem beugrik a medencébe úszni egyet.

Source: http://player.hu

Back to Magazine index

Sign in to post comments.