WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: http://www.uniline.hr
19.03.2018. naturism

FKK Horvátországban - FKK kempingek és üdülőtelepek

A horvát tengerpart Európa egyik legnépszerűbb naturista úticélja. Az első FKK strand 1934-ben nyílt meg Rab szigetén, ma pedig csaknem 30 FKK-strand és kemping található Horvátországban. Európa legrégebb és legnagyobb területű naturista kempingje az isztriai Koversada. A rovinji FKK Resort Solaris és a rovinji Valalta is ismertnek számít, de Isztrián, Dalmáciában és a szigeteken még rengeteg kisebb település van, amelyek ideálisak az FKK-üdüléshez.

Ma Horvátországban számos FKK-szolgáltatás érhető el: strandok, kempingek, szállodák, apartmanok és bungalók. A hivatalos naturista telepeken kívül számos ún. szabad FKK-strand is elérhető a horvát tengerpart szinte bármely részén. A naturizmus Horvátországban nagy múltra tekint vissza, és a Horvát Idegenforgalmi Közösség is nagy erőkkel támogatja. A legtöbb vendégünk Németországból, Ausztriából és Olaszországból érkezik.

FKK Úticélok


Camping Solaris, Poreč
Camping Ulika, Poreč
Camping Village Kažela, Medulin
Naturist Camping Istra, Funtana
Camping Valalta, Rovinj
Camping Polari, Rovinj
Camping Koversada, Vrsar
Camping Kanegra, Umag
Camping Politin, Krk
Camping Buncu Luka, Krk
Camping Strasko, Pag
Camping Kovačine, Cres
Camping Sovinje Tkon, Pašman
Camping Vrboska, Hvar
Naturist Camping Baldarin, Punta Križa, Cres

Source: http://www.uniline.hr

Back to Magazine index

Sign in to post comments.