WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: http://player.hu
03.08.2017. intimate

Ha egy nő nemet mond az orális szexre, ez lehet az oka

Ezúttal nem azt fogjuk boncolgatni, hogy a csajod vajon miért nem akar orálisan kényeztetni téged, hanem azt, hogy miért nem akarja, hogy te okozz neki örömöt ilyen módon. Habár a kettő szorosan összefügg...

Azt persze igen nehezen tudnánk csak elképzelni, hogy egy férfi nemet mondjon az orális szexre, ám a nők erre is képesek. Egy friss tanulmányban pedig ennek az okát firtatták. A kérdés pedig teljesen jogos és érdekes, hiszen az orális szex mindkét nem számára élvezetes, általában a nők is odáig vannak érte. Akkor mégis miért mondanának le róla?

A Journal of Sex Research hasábjain megjelent értekezés szerint a legtöbb esetben

azért utasítják vissza az orális szexet a nők, mert utána nem akarják viszonozni azt.
Mindennek értelmében tehát bizonyos nők hajlandóak feláldozni a saját orgazmusukat csak azért, hogy aztán ne kelljen orálisan kényeztetniük a párjukat. Még jó, hogy azért akadnak olyanok is, akik kifejezetten imádják a szájukban érezni a partnerüket.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a férfiak gyakrabban is kényeztetnék ilyen módon a partnerüket, ám azok sok esetben vonakodnak ettől. A tanulmány egyik szerzője szerint persze az is lehetséges, hogy a férfiak valójában kapni szeretnének többet, ám úgy vélik, hogy ehhez elsőként adniuk is kell. Akárhogy is legyen, a frissen végzett felmérésből az derült ki, hogy a férfiak számára kielégítő élmény lehet a partner orális kényeztetése, míg a nők számára általában nem az.

És van itt még egy érdekesség, amire rámutat a kutatás. A nők többsége szerint akkor tehető igazán élvezetessé a szex, ha síkosító, különböző játékszerek és pornó "használatával" erre rásegítünk. A Durex szakértője erre csak annyit mondott, hogy a nagy orgazmus eléréséhez egy spéci trükköt kell bevetnünk szájjal, ez pedig a beszélgetés. Nem árt tehát megbeszélni a párunkkal, hogy mire is vágyik konkrétan, hogy aztán elkerülhető legyen többek között a fenti kavarodás, hogy éppenséggel ki és miért (nem) akarja az orális szexet, illetve annak viszonzását.

Source: http://player.hu

Back to Magazine index

Sign in to post comments.