WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
04.02.2018. naturism

Kje je največ nudistov?

Nudizem je vse bolj priljubljena oblika uživanja na soncu, kar potrjuje tudi dejstvo, da veliko turističnih krajev iz vsega sveta vse več sredstev vlaga v razvoj nudističnega in naturalističnega turizma. Kateri narod najbolj prisega na sončenje brez krpic?


Angleška spletna stran za raziskave Harris Interactive odkriva, da je med nudisti največ Nemcev. Ti so raziskovalcem zaupali, da med vsemi oblikami dopusta najbolj uživajo v poležavanju na plaži, užitek pa je še toliko večji, če v tem lahko uživajo goli.
Raziskava, v kateri je sodelovalo 8.599 oseb iz 21 držav, je na drugo mesto nudistične lestvice uvrstila Špance, na tretje pa Indijce, ki sicer veljajo za zelo tradicionalne. Prvim trem sledijo Švedi, Mehičani in presenetljivo Američani, ki sicer nudizem na svojih plažah prepovedujejo.

Source: https://www.zurnal24.si

Back to Magazine index

Sign in to post comments.