WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
27.11.2017. naturism

Najbolje nudističke plaže na svijetu

1. Spiaggia di Guvano – Corniglia, Italija
Ova je plaža daleko od očiju javnosti te nije pretjerano popularna. Ako je posjetite vjerojatno ćete biti jedini kupač, što i nije loša stvar, jer plaža je predivna. Sretno s pronalaskom i spuštanjem niz ne baš pristupačne litice do iste!


2. Red Beach - Kreta, Grčka
Ovo je jedna od onih plaža na koje svake godine pohrle tisuće turista u potrazi za nudističkim rajem. Na plaži se nalazi i kafić koji nudi razne vrste osvježenja, a plaža je pješčana te pruža razne sportske aktivnosti.


3. Valalta – Rovinj, Hrvatska
Teško bi bilo pisati popis najboljih nudističkih plaža, a da ne navedemo i jednu našu. Valalta nudistički kamp se nalazi u Istri te je daleko najpopularnija nudistička plaža u ovom dijelu Mediterana.


4. Bellevue Beach – Klampenborg, Danska
Ova plaža mogla bi se nazvati nudističkim Zrčem. Mjesto pruža bezbroj klubova i dobrih partija, a tulumarenje s nabildanim momcima i utegnutim djevojkama idealnih proporcija - mora biti primamljivo. Ako ste i vi takvi...


5. Samurai Beach, Port Stephens, Australija
Ova plaža smještena je odmah uz Nacionalni park Tomaree, a pruža nudističko utočište tijekom cijele godine. Iako ovo nije u potpunosti nudistički kamp te na njemu, ako želite, možete na sebi ostaviti koji komad odjeće, vjerujemo kako je jedan od boljih te svakako zavrjeđuje mjesto na ovoj listi.


6. Es Trenc – Majorca, Španjolska
Ovo je definitivno najpoznatija španjolska nudistička plaža, koja osim što je poznata po svojoj prirodnoj ljepoti, na glasu je i kao mjesto skupe cuge i još skupljeg parkinga. Ne možete sve...


7. Plage de Tahiti – St. Tropez, Francuska

St. Tropez je poznato odredište brojnih celebritija iz cijeloga svijeta, no poznati je i po Plage de Tahiti nudističkoj plaži na kojoj možete i okom uhvatiti neku zvijezdu kao što je Eva Green.

Source: punkufer.hr

Back to Magazine index

Sign in to post comments.