WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: https://www.istockphoto.com
07.11.2017. travel

Nők és férfiak is elmondták, mi frusztrálja őket leginkább az ágyban

Azt a címet is adhattuk volna a cikknek, hogy "ezek a legnagyobb hibák, amelyeket szex közben elkövethetsz", de tulajdonképpen nem is nevezhető mindegyik hibának, hiszen akadnak olyan dolgok, amelyekre nincsen befolyásunk. A lényeg azonban az, hogy férfiak és nők is elmondták, hogy mi frusztrálja őket leginkább a partnerükkel kapcsolatban.

Mindezt egyébként egy 5000 fős kutatás keretein belül tették meg a résztvevők.

A megkérdezett nők közül sokan mondták azt, hogy

a túl kicsi péniszméret és a túlságosan rövid akciózás igencsak le tudja lombozni őket, ám a hangulatot szintén tönkre tudja vágni, ha a férfi túl gyakran váltogatja a pózokat vagy éppen furcsa hangokat ad ki menet közben.
A férfiak számára a jelek szerint még fontosabbak a fizikai adottságok, hiszen a domborulatok hiánya - mind a mellek, mind pedig a fenék esetében - ott szerepel a listán, ám az sem épp előnyös a résztvevő férfiak szerint, ha a partner "túl tág" vagy túl sok hangot ad ki.

A kutatásból egyébként további érdekességek is kiderültek, például az, hogy milyen szituációkat kerülnének el az emberek szex előtt. Ilyen lehet például egy családi látogatás, de a másnaposság és a gyötrő éhség is olyan dolgok, amelyeket senki nem kíván akciózás előtt. Ezzel szemben viszont sokan szeretnek alkoholt vagy kávét (és sajnos drogokat is) fogyasztani szex előtt.

Zárásképpen pedig azt is eláruljuk, hogy a férfiak 71.3 százaléka hajlandó lenne lecserélni partnerét egy szexrobotra, ha az élmény garantáltan jobb lenne, míg a nőknek "csak" a fele lenne benne a cserében, ugyanakkor viszont a nők túlnyomó többsége kamuzik az exeinek számát illetően.

Source: http://player.hu

Back to Magazine index

Sign in to post comments.