WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: http://hu.euronews.com
01.03.2018. naturism

Nudista parkot nyitottak Párizsban

Október közepéig ingyen beléphet bárki a francia főváros első nudisták számára nyitott területére.

A francia főváros keleti részén található Bois de Vincennesban külön park várja a meztelenkedni vágyókat augusztus utolsó napja óta. A nudista park egyelőre próba üzemmódban van. Bárki díjmentesen beléphet október közepéig, reggel 8-tól este fél 8-ig tart nyitva.

A park egy madárrezervátum mellett található, és a félreértések elkerülése véget az odafelé vezető ösvényen jelzéseket helyeztek el, hogy felhívják az arrajárók figyelmét, hogy nudista terület felé közelednek.

Franciaországban több mint két és fél millióan hódolnak a nudizmusnak, az országban több mint négyszáz naturista közterület található, és már vágytak a fővárosban is egy nyitott nudista területre.
A párizsi nudista szervezet üdvözölte a park megnyitását, és remélik, hogy az ilyen helyek segítenek a nudizmus körüli tabuk ledöntésében.
A nudizmus nem csupán egy nyári jelenség, ami a strandokon zajlik. Ez egy mindennapos dolog. Ez egy életforma, értékekkel. Szóval az emberek, akik nincsenek ezzel az életformával tisztában a nudizmusban valami sokkoló, szégyenteljes vagy tisztességtelen dolgot látnak, nekik máshogy kéne szemlélniük a dolgokat, hiszen a meztelenségben nincs semmi szégyellnivaló”

A párizsi polgármesteri hivatal kijelentette, hogy a park megnyitása része a közterek felhasználásának nyitott felfogású elképzelésének.Source: http://hu.euronews.com

Back to Magazine index

Sign in to post comments.