WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
04.02.2018. naturism

Ocena Kampa Baldarin s strani nudistov

"Če obstaja raj za nudiste, je to ta kraj …. Tukaj bi lahko ostali tedne ali celo mesece."

Zaključek je, da Nick in Lins, belgijski nudističen par v zgodnjih 30-ih, ki sta letos poleti pri nas kampirala nekaj dni. Če spregledamo dejstvo, da sta nudista, je zanimivo, da je par objavil zelo informativen in zabaven blog, v katerem predstavljata svojo ljubezen do nudizma in do popotovanj po svetu. Po svojem obisku sta pisala o svojem bivanju v Baldarinu.


Nick in Lins sta se do otoka Cresa prispela s trajektom in nekaj noči bivala v naših Glamping šotorih. Očitno je bila to izkušnja, ki jima je bila zelo všeč. Posebej prijetna jima je bila možnost, da sta se zjutraj zbujala na pravi postelji (ki je v naših Glamping šotorih del standardne opreme), da sta se zunaj sprehodila gola in da ju je lahko pozdravil samo pogled na Jadran. Seveda jima je bilo to všeč, le komu ne bi bilo. Preizkusila pa sta tudi bolj ali manj tradicionalno kampiranje s svojim lastnim šotorom – in uganite, kaj jima je bilo bolj všeč!


Med svojim bivanjem sta kamp zelo podrobno preiskala in zelo smo jima hvaležni za njune pozitivne komentarje o nivoju storitev, ki so jima bile ponujene s strani osebja v kampu in pa tudi za njune komentarje o neoporečnih sanitarnih objektih, ki so na voljo po celem kampu.
Če si želite prebrati oceno Nickove in Linsine izkušnje v nudističnem kampu Baldarin, lahko to storite tukaj. Če se boste odločili, da nas boste obiskali, pa se seznanite z našimi različnimi možnostmi za kampiranje.

Source: nakedwanderings.com

Back to Magazine index

Sign in to post comments.