WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: https://www.menshealth.rs

Prednosti i mane brutalne “vojničke dijete”

jedna od dijeta na koju ste mogli da naletite jeste brutalna “vojnička dijeta”, poznatija i kao “trodnevna dijeta”. Poput oluje protutnjala je naslovima širom sveta – a stručnjaci tvrde da pomoću nje možete da izgubite i do 4,5 kilograma masnih naslaga za samo nedelju dana! Impresivno, ako je vaš cilj da izgubite toliko kilograma bez vežbe.

Ali, prvo se postavlja najvažnije pitanje – kakva je vojnička dijeta? Da li je zdrava i bezbedna, ili uopšte moguća? Ove stvari morate da znate pre nego što se “prijavite” za nju:

1. Šta je vojnička dijeta?


Kako određeni sajtovi tvrde, ovaj plan dijete omogućava vam da za nedelju dana izgubite do 4,5 kilogram – bez napornog vežbanja ili korišćenja hemikalija. Čak je i besplatna. Poznata je i pod nazivom “trodnevna dijeta” jer primenjuje sistem od 3 dana pridržavanja, sa 4 dana pauze. Ako je se pridržavate tokom celog meseca – možete izgubiti i do 13 kilograma.

Naime, ova vrste dijete je osmišljena za buduće vojne regrute koji pre početka obuke moraju da smršaju. Po režimu ishrane “vojnička” dijeta nalaže da se pridržavate određene hrane za doručak, ručak i večeru u periodu od tri dana. Tokom ostalih dana u nedelji dozvoljen je unos do 1500 kalorija (za upoređivanje, većina muškaraca unosi između 2200 i 2600 kalorija dnevno!)

2. Hrana “vojničke dijete”


“Trodnevna dijeta” je odlična za vegeterijance i vegane. Nažalost, ona ne trpi suplemente , kao ni kafu i čajeve. Hrana tokom četiri “slobodna” dana je malo šarenolikija, ali kao što smo gore napisali – dozvoljen je unos do 1500 kalorija. Možete da se opredelite za kašu od cimeta, vafle od oraha, omlete ili smutije, ali će vaše porcije morati da budu Spartanse (i time ne mislimo na one koje su imali glumci tokom pripreme za film “300”)

3. Za koga je “vojnička dijeta”?


Kako se navodi u objašnjenju ove vrste dijete – ona je savršena za svakog ko želi brzo da izgubi kilograme. Za nju nije potrebno da imate fitnes nivo sličan vojniku. Poput onih situacija kad želite hitno da se uvučete u staro odelo, ili vaš bivši partner dolazi u grad pa želite da ga naterate da balavi – “trodnevna” dijeta odlična je za hitne situacije. Ona ne diskriminiše polove, no, kako je veoma ograničena po broju kalorija koje se unose kod žena moze izazvati probleme sa haromonima, dok kod muškaraca simptomi poput mučnine, migrena i promena u raspoloženju mogu biti česti.

4. Da li je ovakav režim ishrane održiv?


Ovako brutalan tip dijete ne može se strogo pratiti više od četiri nedelje. Štaviše velike su šanse da je prekinete i mnogo ranije. Unošenje 200 kalorija dnevno će vas ostaviti gladne, iritirane, izazvaće glavobolje, umor i malaksalost, pogotovo ako se upari sa vežbanjem.

Source: https://www.menshealth.rs

Back to Magazine index

Sign in to post comments.