WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: www.expedia.com
20.05.2017. naturism

Raj za nudiste: Crveni otok - Otok Sv. Andrije

Crveni otok, jedna od najpoznatijih turistička lokacija u Rovinju. U stvari se radi o dva umjetno povezana otoka: Otok Sv. Andrije i Otok Maškin.

Crveni otok se nalazi na petnaestak minuta vožnje brodom od centra grada. Taksi brodice, sa malog mola na glavnom gradskom trgu, odnosno sa pristaništa Delfin, polaze i dolaze sa Crvenog otoka svakih sat vremena. Plovidba do otoka vrlo je ugodna, prolazi se pored otoka Katarine, uvale Lone i Zlatnog rta koji će vas svojom ljepotom zasigurno očarati.

Na otoku prevladava mediteranska makija i stara crnogorična šuma, a u blizini hotela i apartmana uređeni su cvjetni parkovi i stazice.

Na otoku možete naći zaista veliki broj plaža. Najčešće su to kamenite plaže sa uobičajenim, iako rijetkim, Uvalama prekrivenim oblucima. Najposjećenije plaže su one koje se nalaze na južnoj strani otoka Sv. Andrije u blizini hotela i apartmana. Pored njih se nalazi veliki broj usluga, a to su: restoran, bazen, mini golf tereni, diver centar, odbojka na pijesku i mnoge ostale. Dio obale pored lučice te uz prolaz koji povezuje otoke zasut je šljunkom pa je pogodan za djecu i starije osobe.

Na zapadnoj strani otoka Sv. Andrija nalazi se nekoliko viših stijena koje omogućuje skakanje u more a na toj strani otoka ćete lakše pronaći svoj vlastiti kutak izbjegavajući gužvu i galamu.

Plaže na otoku Maškin su kamenite ili stjenovite sa pitomijim usjeklinama i manjim Uvalama. One najposjećenije nalaze se na južnoj strani otoka.

Na Crveni otok često dolaze gosti i domaći kupaći koji posjeduju vlastitu jahtu ili brodicu tako da pripazite prilikom ronjenja ili plivanja na pučinu.

Source: Turistička zajednica grada Rovinja

Back to Magazine index

Sign in to post comments.