WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: GETTY IMAGES; istock photo
26.05.2017. swingers

Udane žene, uz blagoslov supruga, seksaju se 'sa strane'

Bizaran trend: udane žene, uz blagoslov supruga, seksaju se 'sa strane', a evo kakvi ih muškarci najviše pale!

New York Times piše o novom trendu u brakovima Amerikanaca.

Naime, sve je više supružnika koji su se dogovorili kako će monotoniju u seksualnom životu poništiti - otvorenim brakom.

Takav brak podrazumjeva seks sa strane, dakle supružnici imaju otvorene ruke i mogu pronaći nekog partnera za seks, ali nema ljutnje kod bračnog partnera i to se ne smatra prevarom, nego dogovorenim izletom. Tako Daniel i Elizabeth kažu da im je zbog toga bolja veza i bolji seks.

No otvoreni brak nije za svakoga, a čak i parovi koji se odluče za tu opciju trebaju otvoreno komunicirati o svemu, pogotovo ako jedan od partnera nije otvoren za dijeljenje.

Jedan od mitova vezanih uz otvorene veze jest da ih traže muškarci, a da su žene češće ljubomorna strana. U dijelu takvih brakova vlada pravilo da se mogu seksati sa strane, te neki izabiru da ništa ne govore jedni drugima o ljudima s kojima su imali seks. No, većina ipak otvoreno razgovara o tome.

- Mene pali kad mi žena priča s kim je bila i kako je tekao seks s tim nekim mladim frajerom, studentom. Pravilo je kod nas da se uvijek koristi zaštita, te da drugi supružnik mora odobriti nalazak s tom osobom. Bolje da i ovako radimo nego da me žena vara ili ja nju.

Ovako ja ipak imam neku kontrolu - kaže jedan muškarac na forumu.

Otvorene veze su inače običaj kod gay populacije, a sada su tu praksu očito preuzeli i hetero parovi.Source: http://www.slobodnadalmacija.hr

Back to Magazine index

Sign in to post comments.