WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: http://www.cosmopolitan.hr

Želite smršavjeti, a ne biti na dijeti? Imamo rješenje!

Sve što trebate učiniti je zamijeniti jedne namirnice drugima

Topljenje kilograma uvijek ćemo prvo povezati s rigoroznim dijetama, što nije u potpunosti ispravno. Ok, svi znamo da ćemo se "otopiti" nakon "superučinkovite" dijete, ali što će se dogoditi kada prekinemo tu dijetu?!

Želite li skinuti kilograme koji se više neće vraćati, umjesto jednih namirnica, koristite druge - one će smanjiti broj kalorija koje unosite u organizam, a i vrlo su ukusne!

1. Umjesto maslaca koristite suhe šljive.
Vjerujemo da vam ova ideja zvuči malo neobično, ali suhe su šljive vaš zdravi saveznik. Ako u receptu piše da koristite maslac, margarin ili ulje, zamijenite ih nasjeckanim i očišćenim suhim šljivama.

2. Umjesto sirnog namaza koristite svježi posni sir.
Premda sirni namaz izgleda kao light varijanta, istina je da je zapravo puno masniji od svježeg obranog sira, a jednako su ukusni!

3. Umjesto sušenog koncentrata koristite svježe začine.
Uvijek radije birajte svježe začine jer oni ne sadrže puno soli, a puno su zdraviji i bogatiji okusom.

4. Umjesto maslaca i ulja koristite jabuku i jogurt.
Biljno ulje, maslac i margarin zamijenite kašom od jabuke i jogurta. Tako ćete zbog slatkoće jabuke moći smanjiti i količinu šećera.

5. Umjesto mljevene govedine koristite mljevenu puretinu.
Razlog je jednostavan - mljevena pureća prsa lakše se mogu probaviti od govedine. Samim time ćete izbjeći i napuhan trbuh jer brže probavljena hrana ne izaziva nadutost.

6. Umjesto kiselog vrhnja koristite light jogurt i posni sir.
Izbacite kiselo vrhnje iz recepta i zamijenite ga mješavinom jogurta i posnog sira - smanjit ćete broj kalorija, a okus će ostati isti!

Source: http://www.cosmopolitan.hr

Back to Magazine index

Sign in to post comments.