WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: https://www.menshealth.rs/ Shutterstock
26.11.2018. life

Žene otkrivaju: Najbolje tehnike i male tajne prvog poljupca

Dobar poljubac nije samo odličan način da osigurate drugi (ili treći) dejt, već i najsigurniji način da nekoga oborite s nogu. Ako se loše ljubite – verovatno će vaš ljubavni život biti veoma…ograničen.

Na sreću uvek postoje načini i saveti koje možete da čujete kako biste bili bolji u ljubljenju. Ne zaboravite – poljubac igra bitnu ulogu u zdravoj, seksualnoj vezi.

Prvi poljubac može biti krucijalan u odlučivanju uspešnosti veze. Žene smatraju da putem njega mogu odlučiti kakav je muškarac ljubavnik, pa je logično da loš poljubac ima veliku odbijajuću moć.


Savet 1: Pazite na zadah


Verovatno najbitniji savet i temelj dobrog ljubljenja – zadah! Verujemo da razumete kako on može biti odbojan potencijalnom partneru. Možda deluje trivijalno, ali nauka je dokazala da postoje dobri razlozi zašto je ovo toliko bitna stavka.

Partner vas podsvesno ocenjuje u zavisnosti od mirisa vašeh daha ili ukusa usne duplje. Na nivou mikroba partner odlučuje da li ste “kompatibilni” ili ne. Razmenjivanjem pljuvačke možete odrediti i da li se vaš imuni sistem poklapa sa tuđim.

Naravno, nije sve u mikrobima – veliki deo je i u mirisu. Zato ne zaboravite da ponesete žvaku ili mint svaki put kada idete na (makar i potencijalni) dejt.

Ne zaboravite i usne. Dobar poljubac zahteva i neispucale usne. Osim fizičkog aspekta – ovo pokazuje i da vodite računa o sebi.


Savet 2: Budite nežni


Žene savetuju: Agresivni (prvi) poljubac je četo loš potez!
“Ponekad deluje kao da žele da vam odgrizu facu. Dobro ljubljenje je opušteno i prirodno”, objašnjavaju pripadnice lepšeg pola.

Da li to znači bez jezika? Ne. Počnite polako sa otvaranjem usta i kad (i ako) se učini kao pravi momenat, dodajte i malo jezika.

Pročitajte i 6 rečenica koje će sve devojke pogrešno protumačiti
“Dobar poljubac je kombinacija spontanosti, strasti i nežnosti. Ništa agresivno, eventualno sa blagim ugrzizom donje usne i korišćenjem ruku za druge delove tela. Ta varijanta je pobednička”.

Kada smo se već dotakli ruku – obavezno ih koristite! Dodirnite joj lice, kosu, ruke, kukove. Povežite se na više tačaka osim usana.

Ako je njen poljubac strastan, uzvratite istom merom – bitno je da obe strane budu podjednako uključene u sam čin. Savet 3: Poljubac ne znači da je seks automatski u igri


Nemojte da mislite da poljubac garantuje seks. Samo ako se neko poljubio sa vama ne znaci da su automatski spremni da uskoče u krevet.

Pre nego što poljubite nekoga – budite sigurni da oni to žele. Ovo se često dešava na manje formalnim mestima, poput žurki ili masovnog izlaska.

Poljubac jeste početna tačka za seks. Njime budimo čula i sa partnerom stvaramo željenu atmosferu. Tim putem postavljeni ste oči-u-oči sa osobom s kojom ćete podeliti neverovatno iskustvo.

Žene koje su učestvovale u istraživanju kažu da je ljubljenje važno pre, tokom, ali i posle seksa. Ali, ponavljamo – samo od sebe nije garancija da će biti akcije u spavaćoj sobi! Upamtite, pristanak je bitan!


Savet 4: Ljubljenje i maženje nikada ne prestaju da budu važni


Prvi poljubac vam možda osigurava drugi dejt, ali će svaki sledeći igrati ulogu u osiguravanju zdrave i funkcionalne veze. Pokazivanje nežnosti partneru održava ih u komfortnom stanju. Za mnoge je potrebna nežnost kako bi se osetili željeni i cenjeni. Nije bitno da li ste bili zajedno tri meseca ili 10 godina – poljubac je uvak važan.

Source: https://www.menshealth.rs

Back to Magazine index

Sign in to post comments.