WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Photo: Profimedia
07.09.2018. travel

Život Put pod noge, pivo u ruke

Ukoliko već napamet znate koja i kakva piva se služe u kafićima i kluboviima kod nas, vreme je da vašu strast prenesete na put, kaže Geret Oliver, majstor u "Brooklyn Brewery".

BAMBERG, NEMAČKA

Najbolja zrna ječma nekada su se sušila iznad vatre i tako stvaralo dimljeno pivo koje se zove raucbler. Ova piva i dalje dominiraju u svim pabovima ovog grada.

Gde ići? Najstariji pab ovog grada je Schenkerla, a u ovoj gostionici možete da okusite Aecht Schlenkeria Ruchbier Marzen, pivo koje ima ukus karamele i roštilja.

VELBERSVIK, ENGLESKA

U ovom pomorskom selu možete da probate kompleksno, slabo gazirano pivo, koje je godinama zrelo u buradima iz kojih je ručno ispumpano u vašu kriglu.

Gde ići? Sidro je pab koji datira još iz 19. veka koji vodi najbolji britanski majstor, Mark Dorber, koga pivski entuzijasti širom sveta traže kao Jodu.

BRISEL, BELGIJA

Belgija je za pivo, ono što je Kuba za tompuse, a u Briselu ćete naći pivare koje koje su zadržale svoju tradiciju više nego bilo koji gradovi u Evropi.

Gde ići? Aux Bon Vieux Temps je mali bar poznat po tabli od starog hrasta. Probajte Trappist Westmalle Dubbel, grožđasto pivo koje je stvarno retka poslastica.

NJUJORK, AMERIKA

Pivska scena u ovom gradu je najviše razvijena, verovali ili ne u restoranima, koji nude neke od najskupljih svetskih i domaćih piva.

Gde ići? Eleven Madison Park, gde možete da birate preko 140 vrsta piva, ili da ih probate u ponuđenom dnevnom meniju za 195 dolara.

OKRUG SONOMA, KALIFORNIJA

Iako je poznata kao vinska prestonica, Sonoma je novi dom za mnoga originalna i jaka američka piva, kao što su Bear epublic i Lagunitas.

Gde ići? The Russian River Brewing Co., u ovom baru možete da nađete Pliny the Elder pivo i to sveže sa točilice, jedno od najuglednijih piva u proteklih 15 godina.

Source: https://www.menshealth.rs

Back to Magazine index

Sign in to post comments.