WhishMatch watermark

This site is made for free-spirited people and serves as a dating site for people of legal age, according to the laws of their country of residence.

Here you will find erotic amateur photos, videos, stories, ads, chats, etc. Here you might find your neighbour, colleague or friend.

We condemn any form of insult, violence or racism.

We support people of all kinds of sexual orientations.

Our members are at our discretion.

We will fight against any form of child abuse.

If you are here voluntarily and you agree with us, press ENTER to enter the site. If you do not agree with the abovementioned, please leave the site.

 post image
Фото: TZ grad Rovinj
20.05.2017. naturism

Nudizam na rovinjskim plažama

Nudizam na divljim plažama u okolici Rovinja vrlo je česta pojava. Zahvaljujući desetljećima dugoj tradiciji nudizma u Rovinju, lokalno je stanovništvo naviknuto na tu praksu i često i samo u njoj uživa.

U Rovinju se nalazi jedan od najboljih evropskih nudističkih kampova, Naturist kamp Valalta, a u Kampu Polari nalazi se nudistička plaža Punta Eva. Nudizam je često prisutan na rovinjskim otocima. Otok Maškin, spojen s otokom Sv. Andrija (Crveni otok) jedna je od pamtivijeka poznatih nudističkih meka.
Na gradskim plažama važi pravilo zabrane nudizma. To su plaže u Uvali Lone, plaže Monte u starogradskoj jezgri, te plaže u Uvali pod bolnicom.

Što se divljih plaža tiče, nema posebnih pravila. U praksi ćete nudiste pronaći posvuda, premda ljudi koji prakticiraju nudizam najčešće vole pronaći jednu od bezbroj slobodnih malih plaža, uvala ili školja gdje će na miru uživati u moru, suncu i tišini.

Вернуться к Журнал

Войдите в систему чтобы оставить комментарии.